Ο καλύτερος Σπανούλης των τελευταίων 21 μηνών

Ο καλύτερος Σπανούλης των τελευταίων 21 μηνών

Σαν παλιό καλό κρασί… Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εντυπωσιακός με 17 πόντους και εννιά ασίστ στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 90-66 επί της Έφες Αναντολού και με συνολική αξιολόγηση 26 βαθμών, δημιούργησε την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 21 μηνών στην Ευρωλίγκα!

Ο καλύτερος Σπανούλης των τελευταίων 21 μηνών
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε αξιολογηθεί με 28 στην εύκολη νίκη της ομάδας του με 76-64 στις 23 Ιανουαρίου του 2015 στο ΣΕΦ επί της Λαμποράλ, έχοντας στο ενεργητικό του 27 πόντους και έξι τελικές πάσες.

Ο Σπανούλης σταμάτησε στους 17 πόντους το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό στάδιο, χωρίς να σπαταλήσει πολλές προσπάθειες καθώς είχε 5/7 βολές, 3/5 δίποντα και 2/4 τρίποντα σε περίπου 26 λεπτά, ενώ πρόσθεσε τρία ριμπάουντ και εννιά ασίστ.

Μία κάτω, δηλαδή, από το ατομικό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα. Κέρδισε εννιά φάουλ και υπέπεσε σε τρία λάθη, ενώ έκανε και τρία φάουλ μειώνοντας σχετικά το συνολικό του αριθμό

Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης