Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ... ανηφόρισαν στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και εξέφρασαν σε έντονο ύφος και λόγο τα παράπονά τους χωρίς το παραμικρό κρούσμα βίας!
Η απογοήτευση του κόσμου της ΑΕΚ είναι δεδομένη για τα αποτελέσματα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (ισόπαλα αποτελέσματα σε Καρδίτσα και Κέρκυρα) αλλά και γενικά για τη συνολική εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος έως τώρα που έχει βρει τους Κιτρινόμαυρους στο -9 από την κορυφή. Αυτό φάνηκε και στον εντός έδρας αγώνα για τη Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο τον Πλατανιά όπου η προσέλευση ήταν πιο μικρή από ποτέ...
Πίκρα και απογοήτευση υπάρχει για τους ίδιους λόγους και στο οργανωμένο κομμάτι των οπαδών της ΑΕΚ η οποία εκφράστηκε στους υπεύθυνους τους ποδοσφαιρικού τμήματος (τεχνικό τιμ, παίκτες ενώ εκεί βρισκόταν και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) αφού αρκετοί οργανωμένοι της ΑΕΚ... ανηφόρισαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Προφανώς σκοπός της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν η αφύπνιση όλων όσων υπάρχουν στα Σπάτα και ειδικά στους πρωταγωνιστές, τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και ίσως και στο τεχνικό τιμ!
Οι οπαδοί της ΑΕΚ τα είπαν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να αλλάξουν άμεσα την εικόνα και εξηγώντας τους πως έχουν και οι ίδιοι τεράστιο μέρος της ευθύνης για τα αρνητικά αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Όπως αναμενόταν ο... μονόλογος έγινε σε έντονο ύφος και λόγο χωρίς ωστόσο να υπάρξει το παραμικρό κρούσμα βίας προς οποιοδήποτε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οπαδοί τόνισαν με κάθε τρόπο πως δεν θα γίνει ανεκτή ανάλογη συνέχεια: «την επόμενη δεν θα έρθουμε να συζητήσουμε, θα 'χει ξύλο! Η αδιαφορία δεν δικαιολογείται από κανέναν και για κανέναν... Είναι υποχρέωσή σας και πληρώνεστε όλοι για να δίνετε το 100%, όποιος δεν θέλει ας φύγει, όχι να τρώτε δυο γκολ από τις Καρδίτσες και τα χωριά, να κάνετε το 2-0, 2-2. Δεν γίνεται να μας ξευτιλίζεται, αν δεν σας νοιάζει εσάς, νοιάζει εμάς και μας πειράζει. Σας το ξαναλέμε, την επόμενη δεν θα 'χει λόγια»!
Η απογευματινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00 και εννοείται πως θα πάει λίγο πίσω το πρόγραμμα λόγω της επίσκεψης των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!