Ο παλαίμαχος άσος εξήγησε τους λόγους που δεν ενθουσιάζεται με τη νέα EuroLeague και ξεκαθάρισε ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν μπορεί να πλησιάσει το ΝΒΑ
Από τότε που ψήλωσε απότομα κι άγγιξε τα 210 εκατοστά, αναγκάζοντας τον Μόκα Σλάβνιτς να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ο Ντίνο Ράτζα αποφάσισε ότι το μπάσκετ θα γινόταν η ζωή του. Στα 49 του χρόνια, ο μεγάλος Κροάτης έχει κάθε δικαίωμα... δια να ομιλεί σχετικά με τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ως ένας από τους καλύτερους ψηλούς που πέρασαν ποτέ από τα μέρη μας.
Ο βετεράνος σέντερ έδωσε το παρών στην κλήρωση των νοκ-άουτ αγώνων στο Basketball Champions League της FIBA ως επίτιμος προσκεκλημένος ενώ αναφέρθηκε στο νέο φορμάτ της EuroLeague, εξηγώντας στο «Nezavisne novine» πως: «δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Δεν νομίζω ότι μια κλειστή λίγκα κάνει καλό στο άθλημα. Είναι λάθος να νομίζουμε ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ πλησιάζει το ΝΒΑ! Το ΝΒΑ είναι μια πηγή εσόδων ενώ όλοι ονειρεύονται να παίξουν στην καλύτερη λίγκα του πλανήτη».
Παράλληλα ο Ράτζα μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει το σύγχρονο μπάσκετ με αυτό της εποχής του. «Το μπάσκετ σήμερα δεν είναι όπως ήταν πριν από 20-25 χρόνια. Επιμένω ότι τα παιδιά σήμερα δεν απολαμβάνουν το μπάσκετ. Όλα γίνονται για το χρήμα. Τα παιδιά 23-28 ετών που μεγαλώνουν μπασκετικά στην πρώην Γιουγκοσλαβία δεν μένουν πλέον εδώ αλλά προτιμούν να παίξουν στο εξωτερικό».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.