Με Βενγκέρ και... Κολάσινατς η Αρσεναλ του χρόνου!

Με Βενγκέρ και... Κολάσινατς η Αρσεναλ του χρόνου!

Οι... Βόσνιοι είναι σίγουροι για την παραμονή του Αλσατού τεχνικού στον πάγκο των «κανονιέρηδων», μιας κι εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο συμπατριώτης τους  Κολάσινατς!

Με Βενγκέρ και... Κολάσινατς η Αρσεναλ του χρόνου!
Η ιστοσελίδα «reprezentacija» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα τονίζει πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Αρσεναλ. Οι Βόσνιοι αποκάλυψαν πως ο Κολάσινατς τα βρήκε σε όλα με τους Λονδρέζους, έχοντας ήδη πάρει την επιβεβαίωση πως ο Αλσατός τεχνικός θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα. 

Οι προσφορές που είχε ο διεθνής αμυντικός ήταν πολλές, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ωστόσο ο αριστερός μπακ της Σάλκε πείσθηκε από τα λεγόμενα των κανονιέρηδων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή