Το σύμβολο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, θα γίνει τεχνικός διευθυντής μερικούς μήνες μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση
Το μέλλον του Τότι δεν ήταν δυνατόν να είναι κάπου αλλού και ο 40χρονος θρύλος του club ξεκινά μια νέα περιπέτεια στη ζωή του.
Ο Τότι παραμένει φυσικά στο ποδόσφαιρο και όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Roma TV, θα είναι ο νέος διευθυντής του τεχνικού τμήματος των Giallorossi.
Εκτός των γραμμών αυτή τη φορά, ο Capitano θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στον σύλλογο που αγαπήθηκε όσο κανένας.
«Το πρώτο κεφάλαιο, αυτό του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε και τώρα ξεκινά ένα άλλο, επίσης σημαντικό, αυτό του διευθυντή. Ελπίζω να προσφέρω όσο προσέφερα στον αγωνιστικό χώρο» είπε ο Τότι. Πηγή:www.gazzetta.gr
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!