Το ότι η ΑΕΚ δεν ήταν σήμερα στα Γιάννινα καλή, τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαια αυτή η νίκη».
Για το τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση».
Για το αν μπλόκαρε ο ΠΑΣ τα ατού της ΑΕΚ και για αυτό χάθηκε η νίκη: «Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου. Μετά από 20 μέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς».
Για το γήπεδο: «Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».
Για το αν πρέπει να κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτηση κάποιου παίκτη: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε 1 βαθμό, αλλά θέλαμε τους 3. Μ’ αρέσει να είμαι φιλόδοξος».
Πηγή: gazzetta.gr