Παναθηναϊκός: Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»

Παναθηναϊκός: Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»

«Πλάτη» στα δύσκολα δείχνουν διάθεση να βάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά από την πρόταση της ΠΑΕ που τους έγινε για την δόση του Οκτωβρίου και την... ανάσα από τον Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»
Την διοίκηση του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά και ο οικονομικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος που για άλλη μια φορά τόνισαν με κάθε τρόπο στους παίκτες την δυσκολία της κατάστασης!

Η πρόταση που κατατέθηκε αναφέρει πως οι παίκτες θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου και το υπόλοιπο ποσό που είναι να λάβουν θα το πάρουν τον Ιανουάριο.

Τότε στον Παναθηναϊκό περιμένουν μια... οικονομική ανάση καθώς θα εισπραχτεί η δόση της Αλ Αιν από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Ενστάσεις δεν διατυπώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές, που θα συζητήσουν την πρόταση αυτή, αλλά σε πρώτη φάση έδειξαν καλή θέληση και διάθεση να... βάλουν πλάτη στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου.

Μάλιστα την δραματικότητα την κατάστασης περιέγραψε ο Κωνσταντίνου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Να ξέρετε ότι εκτιμάμε τη στάση σας. Βασική μας προσπάθεια είναι να μην χάσατε τα λεφτά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διασφαλίσουμε. Για αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε τη συμπαράσταση την δική σας». 
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή