«Εργαζόμαστε για το συμφέρον των Ιταλών, δεν θέλουμε να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα. Δεν εννοούμε βέβαια ως κυβέρνηση να γίνουμε σάκος του μποξ», πρόσθεσε ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στο χθεσινό ( Τετάρτη) τηλεοπτικό μήνυμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
«Η Ιταλία είναι κράτος δικαίου, δεν υπάρχουν κατατρεγμοί από μέρους της δικαιοσύνης και εννοούμε να σεβαστούμε την αυτονομία των δικαστών», δήλωσε ο Λέτα.
«Εργαζόμαστε για το συμφέρον των Ιταλών, δεν θέλουμε να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα. Δεν εννοούμε βέβαια ως κυβέρνηση να γίνουμε σάκος του μποξ», πρόσθεσε ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι η Ιταλία «έχει δραματική ανάγκη από ξένες επενδύσεις και δεν μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι το κράτος δικαίου και οι νόμοι της δεν τυχαίνουν σεβασμού».
Κλείσιμο
Η δημόσια τηλεόραση RAI στο μεταξύ μετέδωσε ότι υπάρχει πιθανότητα η Ιταλία να παραβιάσει το όριο του 3% στην σχέση ελλείμματος ΑΕΠ φθάνοντας το 3,1%.
Αυτό θα σήμαινε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ξανάρχιζε την διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος και πιθανόν θα επέβαλε κυρώσεις στην Ιταλία.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.