Εκρήξεις στην Κένυα μία ημέρα μετά το τέλος της αιματηρής ομηρίας
Σύμφωνα τον Ερυθρό Σταυρό από τις εκρήξεις τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι
Δύο διαδοχικές εκρήξεις προκάλεσαν πανικό σήμερα στην Κένυα, στην πόλη Wajir, 500 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, καθώς πέρασε μόλις μία ημέρα από το τέλος της αιματηρής ομηρίας στο εμπορικό κέντρο Ουέστγκεϊτ του Ναϊρόμπι από τη σομαλική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ.
Μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στη δημοτική βιβλιοθήκη, ακολούθησαν πυροβολισμοί.
Οι αρχές δεν είναι ακόμα σε θέση να διευκρινίσουν εάν πρόκειται για τους τρομοκράτες της Αλ Σεμπάμπ που ευθύνονται για το μακελειό στο Ναϊρόμπι.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με tweet του Ερυθρού Σταυρού από τις εκρήξεις τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.
Την Τρίτη ο πρόεδρος της Κένυας, Οχούρου Κενυάτα, σε διάγγελμά του ανακοίνωσε πως το θρίλερ της ομηρίας έλαβε τέλος, ενώ ανέφερε πως πέθαναν συνολικά 72 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περίπου 200.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.