Ένας 23χρονος Κινέζος φοιτητής προσέλαβε δύο νεαρές ιερόδουλες και για να χαλαρώσει από... την πίεση της σχολής και των μαθημάτων, και πάνω τους εφάρμοσε τα νεκροφιλικά του ένστικτα, τα οποία, όπως είπε στο δικαστήριο, δεν μπορούσε να καταπολεμήσει άλλο.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Λι κάλεσε αρχικά την 20χρονη Κάι μέσω διαδικτύου στο δωμάτιό του στην εστία του πανεπιστημίου. Εκεί την κρέμασε και μετά πήγε με το πτώμα στο πατρικό του, όπου έκανε σεξ με τη νεκρή κοπέλα, την τεμάχισε και την έθαψε στον κήπο του. Στη συνέχεια, έκανε το ίδιο και με μια δεύτερη ιερόδουλη.
Ο ίδιος δήλωσε στην απολογία του ότι έχει φαντασιώσεις να κάνει σεξ με νεκρά πτώματα και είχε φτάσει στο σημείο μηδέν, που δεν μπορούσε να υπερνικήσει αυτή τη διεστραμμένη του επιθυμία.
Το δικαστήριο του επέβαλλε θανατική ποινή και χρηματική αποζημίωση στις οικογένειες ύψους 8.000 λιρών! Οι ψυχίατροι έκριναν πως δεν υπάρχει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα στο φοιτητή και πως είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.