

Δύο σοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται - Στο σημείο έχουν σπεύσει πάνω από 100 πυροσβέστες
Φωτιά ξέσπασε σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, με φλόγες και πυκνούς μαύρους καπνούς να είναι ορατοί, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμένους στο κτίριο που βρίσκεται στο Δυτικό Μανχάταν στην 500 West και 43 Street, ενώ δύο σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο απεικονίζει τις φλόγες να ξεπηδούν από παράθυρα του 20ου ορόφου στο 35όροφο κτίριο, σε μία περιοχή όπου ένα μικρό τυπικό διαμέρισμα στοιχίζει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια.
Παράλληλα, στο Twitter αναρτήθηκε λήψη που πραγματοποίησε εγκλωβισμένος ένοικος του ουρανοξύστη, που βρίσκεται στον 26ο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από δίκτυο ενημέρωσης για πρόκληση πυρκαγιών στη Νέα Υόρκη, πιθανολογείται ότι υπάρχουν 10-45 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στις σκάλες του κτιρίου.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ABC News στο σημείο έχουν σπεύσει περίπου 130 πυροσβέστες και πάνω από 30 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ λέγεται πως ένας άνδρας βρίσκεται παγιδευμένος με το ανήλικο παιδί του σε έναν από τους ορόφους.
Οι τοπικές αρχές κάνουν έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τους δρόμους όπου βρίσκεται ο ουρανοξύστης.