Υποψήφιος πρύτανης στο πανεπιστήμιο της Γλασκόβης o Σνόουντεν
Το ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο - Η εκλογή θα πραγματοποιηθεί την 17η και 18η Φεβρουαρίου
Υποψηφιότητα για τη θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης υπέβαλλε ο πρώην τεχνικός της NSA, Έντουαρτ Σνόουντεν σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.
Μαζί με τον Σνόουντεν υποψήφιοι για τη θέση είναι επίσης ο Σκωτζέζος πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Γκρέιαμ Όμπρι, ο συγγραφέας Άλαν Μπίσετ και ο κληρικός Κέλβιν Χολντσγουόρθ.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η εκλογή θα πραγματοποιηθεί την 17η και 18η Φεβρουαρίου.
Όλοι οι υποψήφιοι «είναι άνθρωποι ικανοί, ενεργοί στη δημόσια ζωή», εκτιμά το πανεπιστήμιο.
Ο κεντρικός ρόλος του πρύτανη είναι να «εκπροσωπεί τα συμφέροντα των φοιτητών και η επιλογή του εναπόκειται εξ ολοκλήρου σε αυτούς», διευκρινίζει η ίδια πηγή.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.