Η επίσημη σύντροφος του Γάλλου προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ πρόκειται να επισκεφθεί την Βομβάη της Ινδίας την προσεχή Κυριακή για να υποστηρίξει το έργο μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης
Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό περιβάλλον της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, η προς το παρόν πρώτη κυρία της Γαλλίας θα ταξιδέψει στην Ινδία την Κυριακή για να συμμετάσχει στο έργο φιλανθρωπικής οργάνωσης. Το ταξίδι της 48χρονης δημοσιογράφου οργανώθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση Action contre la faim- που είναι κίνημα εναντίον της πείνας.
Την Βαλερί θα συνοδεύσει στο διήμερο ταξίδι της η ηθοποιός Σαρλότ Βαλαντρί. Η Βαλερί Τριερβελέρ περιμένει από τον Γάλλο πρόεδρο να ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντί της πριν από το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 11 Φεβρουαρίου. Ο Ολάντ έχει δηλώσει ότι μέχρι τότε θα αποφασίσει αν πρώτη κυρία της Γαλλίας θα είναι η επίσημη σύντροφός του Βαλερί Τριερβελέρ ή η 41χρονη ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.