Κολοράντο: Ακριβά πάρτι με την νόμιμη μαριχουάνα!

Κολοράντο: Ακριβά πάρτι με την νόμιμη μαριχουάνα!

Τα πάρτι απευθύνονται σε πιο «σοφιστικέ» ανθρώπους που επιθυμούν να τρώνε σολομό και εκλεκτό βούτυρο σε καναπεδάκια με τυρί Camembert, μαζί με ακριβά κρασιά και την καλύτερη ποιότητα μαριχουάνας

Κολοράντο: Ακριβά πάρτι με την νόμιμη μαριχουάνα!
Σχεδόν ένα μήνα αφότου άνοιξαν τις πόρτες τους τα πρώτα νόμιμα καταστήματα πώλησης μαριχουάνας στο Κολοράντο η «Daily Telegraph» κάνει ρεπορτάζ και συμμετέχει σε «πλούσια» πάρτι που διοργανώνονται με γκουρμέ λιχουδιές, συνοδεία εκλεκτής κάνναβης και μαριχουάνας. Όπως χαρακτηριστικά καταγράφει ο ρεπόρτερ αυτού του είδους τα πάρτι απευθύνονται σε πιο «σοφιστικέ» ανθρώπους που επιθυμούν να τρώνε σολομό και εκλεκτό βούτυρο σε καναπεδάκια με τυρί Camembert, μαζί με ακριβά κρασιά και την καλύτερη ποιότητα μαριχουάνας. 

Σε ένα πάρτι δε, που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ οι πρώτοι καλεσμένοι ήταν δύο κυρίες, ηλικίας 59 και 62 ετών, αντίστοιχα. 

«Amsterdam of America?»... Why not...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης