Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Αφγανιστάν, έπειτα από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σε σημείο ελέγχου στην επαρχία Πανσίρ.
Σύμφωνα με το Associated Press, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας της επαρχίας στην οποία σημειώθηκε το «χτύπημα» είπε ότι έξι από τους συνολικά 13 νεκρούς ήταν αστυνομικοί και οι επτά πολίτες.
Πρόσθεσε επίσης ότι οι περισσότεροι από τους πολίτες που σκοτώθηκαν βρίσκονταν μέσα σε ένα λεωφορείο, περιμένοντας να ελεγχθούν από τους φρουρούς στο σημείο ελέγχου όπου εξερράγη το αυτοκίνητο με τον βομβιστή αυτοκτονίας.
Αμέσως μετά την επίθεση, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, με γραπτό μήνυμά του γνωστοποίησε ότι ένας από τους άντρας του ανατίναξε το όχημα στην Πανσίρ.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!