Ο απολογισμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 263, με 39 άτομα να εξακολουθούν να αγνοούνται
Τη ζωή του έχασε ένας δύτης στο βυθισμένο πλοίο Sewol . Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο 53χρονος Λι, έχασε την επικοινωνία στα 25 μέτρα κάτω από τη θάλασσα, μόλις πέντε αφού βυθίστηκε στο ναυάγιο του πλοίου.
Την ώρα που οι συνάδελφοί του πήγαν να τον σώσουν ο Λι ήταν αναίσθητος και δεν ανέπνεε. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς να συμπεριληφθεί ο θάνατος του άτυχου δύτη στον αριθμό των θυμάτων, ο απολογισμός των νεκρών έχει αυξηθεί στους 263, με 39 άτομα να εξακολουθούν να αγνοούνται.
Περισσότεροι από 100 δύτες συνεχίζουν να ψάχνουν στο κουφάρι του πλοίου. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει μετατραπεί σε μια εξαντλητική και ψυχοφθόρα ανάκτηση πτωμάτων.
Κανείς δεν έχει βρεθεί ζωντανός αφότου το πλοίο βυθίστηκε στις 16 Απριλίου με την οργή των συγγενών των θυμάτων να ξεχειλίζει.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!