Ένοχους έκρινε δικαστήριο της Μόσχας τους πέντε κατηγορούμενους για το φόνο της δημοσιογράφου Άννας Πολιτκόφσκαγια το 2006.
Πρόκειται για τρια αδέρφια από την Τσετσενία, τον Ρουστάμ, τον Ιμπραχίμ και τον Ντζαμπραίλ Μαχμούντοφ, με τον Ρουστάμ να θεωρείται αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στη δημοσιογράφο.
Μαζί τους καταδικάστηκε ο θείος τους Λομ-Αλί Γκαουτουκάγιεφ και ο πρώην αστυνομικός Σεργκέι Χαντζικουρμπάνοφ.
Η Πολιτκόφσκαγια είχε ενοχλήσει με τα ρεπορτάζ της τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμρί Πούτιν
Κλείσιμο
Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Κοmmersant, η δολοφονία «παραγγέλθηκε» από τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα της Ρωσίας Μπόρις Μπερεζόφσκι, που βρέθηκε νεκρός στη Βρετανία και από τον Τσετσένο αυτονομιστή ηγέτη Αχμέντ Ζακάγιεφ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους