Για συνεργασία Μπόκο Χαράμ και Χεζμπολάχ για την εκπαίδευση μικρών κοριτσιών ως βομβιστές αυτοκτονίας κάνει λόγο άτομο που γνωρίζει τις εσωτερικές διεργασίες στην ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα 247ureports.com αποτέλεσμα της ιδιότυπης συνεργασίας είναι η Μπόκο Χαράμ να έχει στρατολογήσει και να έχει εκπαιδεύσει 177 μικρά κορίτσια κάτω των 15 ετών ως βομβιστές αυτοκτονίας.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση της Νιγηρίας ανακοίνωσε ότι εντόπισε ζωσμένο με εκρηκτικά ένα κορίτσι μόλις 10 ετών.
Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι τα 75 από τα 177 βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Νιγηρίας και ετοιμάζονται για επιθέσεις σε τουλάχιστον τρεις περιοχές στα βόρεια της χώρας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους