Όλοι οι άνθρωποι στις καλοκαιρινές τους διακοπές χαλαρώνουν και αλλάζουν συνήθειες.
Από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ η οποία βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης.
Αποτέλεσμα ήταν να κάνει ελαφρύτερες επιλογές όσον αφορά και τα ρούχα της και να αντικαστατήσει τα αυστηρά σακάκια με... κιμονό!
Όχι μόνο, μάλιστα, επέλεξε κιμονό αλλά διάλεξε και ένα με έντονα χρώματα για την συναυλία της Φιλαρμονικής του Σάλτσμπουργκ την οποία παρακολούθησε με τον σύζυγό της Γιόακιμ Σάουερ.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.