Οι χάκερς «χτύπησαν» τουλάχιστον 420.000 ιστοσελίδες
Ρώσοι χάκερς έκλεψαν 1,2 δισεκατομμύρια κωδικούς και διείσδυσαν σε περισσότερα από 500 εκατομμύρια διευθύνσεις mail, όπως αναφέρουν τα διεθνή αμερικάνικα ΜΜΕ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή δεδομένων στο Διαδίκτυο.
Οι χάκερς «χτύπησαν» τουλάχιστον 420.000 ιστοσελίδες, ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Hold Security, η οποία ανακάλυψε τη δράση των Ρώσων χάκερς.
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.