Αυστραλία: Η μπούρκα δεν απειλεί την ασφάλεια

Αυστραλία: Η μπούρκα δεν απειλεί την ασφάλεια

Σε απόρρητη έκθεσή που διέρρευσε, η ASIO αναφέρει ότι τυχόν απαγόρευσή της θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε θέματα ασφαλείας

Αυστραλία: Η μπούρκα δεν απειλεί την ασφάλεια
Δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας για την απαγόρευση της μπούρκας στη χώρα, εκτιμά η Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστραλίας (ASIO).

Σε απόρρητη έκθεσή της που διέρρευσε, η ASIO αναφέρει ότι τυχόν απαγόρευση της μπούρκας θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε θέματα ασφαλείας.

Στο μεταξύ, δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες του συγκροτήματος Φέρφαξ δείχνει πως ένας στους τέσσερις Αυστραλούς έχει αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους της χώρας.

Την ίδια ώρα, το 81% πιστεύει ότι ο πολυπολιτισμός είναι καλός για την Αυστραλία, το 60% δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένο με τον αριθμό των μεταναστών που δέχεται η χώρα ετησίως αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο φόβος πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης στην Αυστραλία έχει αυξήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση Αμποτ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή