ΗΠΑ: Ανησυχία για την καταδίκη του Μόρσι σε θάνατο
Μια τελική απόφαση σχετικά με την τύχη του Μόρσι αναμένεται να εκδοθεί στις 2 Ιουνίου
Βαθιά ανησυχία εξέφρασαν σήμερα οι ΗΠΑ για την καταδίκη χθες σε θάνατο από αιγυπτιακό δικαστήριο του ισλαμιστή πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος είχε ανατραπεί από τον αιγυπτιακό στρατό τον Ιούλιο του 2013.
"Μας προκαλεί βαθιά ανησυχία ακόμη μια ομαδική καταδίκη σε θάνατο που εκδόθηκε από ένα αιγυπτιακό δικαστήριο, σε βάρος περισσότερων από 100 κατηγορούμενων, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος Μόρσι", δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Η χθεσινή καταδίκη του Μόρσι και άλλων τουλάχιστον 100 μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε θάνατο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας.
"Πάντα εκφραζόμαστε εναντίον των ομαδικών δικών και των καταδικαστικών αποφάσεων, οι οποίες διεξάγονται κατά τρόπο που δεν είναι σύμφωνος με τις διεθνείς υποχρεώσεις της Αιγύπτου και την κυριαρχία του νόμου", πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Μια τελική απόφαση σχετικά με την τύχη του Μόρσι αναμένεται να εκδοθεί στις 2 Ιουνίου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.