Η νέα λιχουδιά που ακούει στο όνομα Dausage (Doughnut - Sausage) και στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως λουκουμάνικο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξελληνιστεί η λέξη, έρχεται να προκαλέσει, αυτούς που τολμούν να δοκιμάσουν τα πάντα.
Ο Λίαμ Μπένετ, εμπνευσμένος από το κρόνατ, που αποτελεί μίξη κρουασάν και ντόνατ, έψαχνε το δικό του προϊόν που θα τον φέρει στο προσκήνιο και θα τον κάνει διάσημο. Όπως λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να αναμείξουν την μπουγάτσα με το κρουασάν, ο Μπένετ δοκίμασε κάτι πιο τολμηρό. Επί 12 μήνες, δοκίμαζε όσα προϊόντα νόμιζε πως θα «αναδειχθούν» από την προσθήκη της μαρμελάδας που συνηθίζεται να μπαίνει στα αμερικανικά ντόνατ.
Κλείσιμο
Η ιδέα έχει κατωχυρωθεί και μετά από διαγωνισμούς στο Facebook, τα υλικά του Dausage έχουν επεκταθεί, καθώς στο μέλλον αναμένεται να παραχθούν λουκάνικα από διάφορα είδη κρέατος με ποικίλες μορφές γέμισης όπως μαρμελάδα βερίκοκο ή ακόμα και τυρί κρέμα σε διάφορες γεύσεις.
Όταν η συζήτηση για τις απάτες στο διαδίκτυο φτάνει να αποτελεί ρουτίνα στα βραδινά δελτία των ειδήσεων, σημαίνει ότι δεν μιλάμε για πρόβλημα, αλλά για… πανδημία!