Η Αλ-Κάιντα επιστρέφει: Φόβοι για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον, επιβεβαίωσε την απειλή της Αλ -Κάιντα - Φόβοι ότι θα εκμεταλλευθεί το γεγονός πως η προσοχή των Αρχών είναι στραμμένη στις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους
Υπάρχουν φόβοι ότι η Αλ Κάιντα σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες της Ευρώπης εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η προσοχή των Αρχών είναι στραμμένη στις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους, επισημαίνουν πηγές στο περιοδικό Times.
Σύμφωνα με την Daily Mail , ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον, επιβεβαίωσε ότι η Αλ Κάιντα επανήλθε στο προσκήνιο στο Αφγανιστάν κάτι που σημαίνει ότι η Βρετανία αναγκάστηκε να διατηρήσει τα στρατεύματά της στη χώρα.
Τόνισε δε ότι η «Η Αλ Κάιντα αποτελεί σοβαρή απειλή αυτή τη στιγμή για τη Βρετανία και την Ευρώπη».
Όπως επισημαίνεται η νέα αυτή απειλή έρχεται από τον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν,
του πρώην ηγέτη της Αλ– Κάιντα, ο οποίος πρόσφατα με μηνύματά του αμφισβήτησε την κυριαρχία του ISIS.
Κλείσιμο
Ο γιος του πιστεύεται ότι είναι τώρα 25 χρονών και ζει στο Πακιστάν, αλλά ο ίδιος δεν έχει εμφανισθεί πρόσφατα.
Ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων της MI6, Nigel Inkster, δήλωσε στους Times: «Η Αλ Κάιντα έχει ανοικοδομηθεί, είναι ήσυχη και περιμένει να πάρει τα ηνία από το Ισλαμικό Κράτος, περιμένει να δει το Ισλαμικό Κράτος να βρεθεί υπό πίεση και να καταρρεύσει».
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.