Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι... Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ!

Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι... Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ!

Ο πρόεδρος της Daimler και επικεφαλής της Mercedes-Benz, Ντήτερ Τσέτσε  με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θεωρεί ιδανικό το δίδυμο οδηγών της Mercedes F1.

Mercedes: Το τέλειο ζευγάρι... Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ!
Η σχέση των δυο οδηγών της F1, έχει αρκετές εντάσεις και διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια λόγω συμβάντων στην πίστα αλλά και στα πιτ της Μercedes. Μάλιστα ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ έφτασε στο σημείο να θυμίσει στους οδηγούς ότι μπορεί και να τους...απολύσει αν συνεχίσουν τα παιδιαρίσματα. Από την άλλη το μεγάλο αφεντικό Ντήτερ Τσέτσε δηλώνει ικανοποιημένος αρκεί να συνεχίσουν να κερδίζουν.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο Λιούις Χάμιλτον και στην lifestyle πλευρά της ζωής
του που το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο έντονη ο Τσέτσε ξεκαθάρισε: " Όσο συνεχίζει να κερδίζει στους αγώνες μπορεί να οργανώσει την υπόλοιπη ζωή του όπως θέλει πάντα μέσα στις θεμελιώδεις αξίες και ιδεώδη της φίρμας μου. Αξιολογώντας το αντίκτυπο που έχει η προσωπικότητά του και η απήχηση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον παρακολουθούν 12 εκ. άνθρωποι. Το μόνο στο οποίο διαφέρει από έναν ροκ σταρ είναι ότι πάει γρήγορα και στην πίστα. Αυτό είναι τέλειο. Την ίδια στιγμή ο άλλος οδηγός που είναι εξίσου γρήγορος έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής όντας οικογενειάρχης με παιδί. Πρόκειται για τα δυο άκρα και είμαστε πραγματικά πολλοί τυχεροί που συνυπάρχουν στην ομάδα μας είναι το τέλειο δίδυμο χωρίς καμία αμφιβολία".

Κλείσιμο



Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ, Τσέτσε πανηγυρίζουν παλιότερη νίκη του Γερμανού οδηγού.

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά που ξεκινά στις 20/3 στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης,
ο Τσέτσε τόνισε: "Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά, προτιμώ αυτό να συμβεί στον τελευταίο αγώνα με δυο πόντους διαφορά. Δεν είναι όμως δικός μας στόχος να μειώσουμε τη διαφορά, αυτό πρέπει να το πετύχουν οι ανταγωνιστές μας".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης