Σε λίγους μήνες η αποκάλυψη του νέου Micra

Σε λίγους μήνες η αποκάλυψη του νέου Micra

Κάθε δεσμό με το τωρινό μοντέλο θα κόψει η νέα, πέμπτη, γενιά του σουπερμίνι της Nissan. Τόσο από πλευράς σχεδίασης, όσο και από ποιότητας.

Σε λίγους μήνες η αποκάλυψη του νέου Micra
Το νέο Micra θα αρχίσει να κατασκευάζεται πριν τα τέλη του 2016 στο εργοστάσιο της Renault, στο Φλιν της Γαλλίας. Με δεδομένο αυτό, η παγκόσμια πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το νέο Micra θα βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Sway, κάτι που αποτυπώνεται στην επεξεργασμένη φωτογραφία του γραφίστα Theophilus Chin. Καθώς το απερχόμενο μοντέλο κατασκευαζόταν στην Ινδία, το νέο ιαπωνικό σουπερμίνι αναμένεται να πιάσει ξανά τα… στάνταρ της κατηγορίας στους τομείς της εξατομίκευσης (με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης της εξωτερικής εμφάνισης και της καμπίνας των επιβατών), της συνδεσιμότητας μέσω smartphone, του εξοπλισμού άνεσης/ασφάλειας και των κινητήρων.

Κλείσιμο
Σε αυτούς θα βρίσκονται ο τρικύλινδρος 0.9 της Renault (δεν αποκλείεται και στην έκδοση TCe με 110 ίππους, όπως στο Twingo GT), ο 1.2 βενζίνης και ο γνωστός 1.5 diesel. Όσο για το λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά, αυτό αναμένεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2017.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης