Οι τιμές στην Ελλάδα του νέου SUV της Mercedes

Οι τιμές στην Ελλάδα του νέου SUV της Mercedes

Η GLC Coupe είναι κατά 8 cm μακρύτερη από την GLC (φθάνει τα 4,73 m.) και ξεχωρίζει οπτικά από την κλίση της οροφής προς τα πίσω και το χαμηλότερο προφίλ της.

Οι τιμές στην Ελλάδα του νέου SUV της Mercedes
Παράλληλα με τη C-Class Cabriolet, η Mercedes-Benz Ελλάς λανσάρει τη GLC Coupe. Πρόκειται για το μεσαίο SUV της μάρκας από τη Στουτγάρδη με σπορ σχεδίαση και μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC. Ο χώρος αποσκευών της ανέρχεται σε 491 lt, ενώ στο βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνεται η σπορ ανάρτηση και το DYNAMIC SELECT με πέντε θέσεις λειτουργίας της μετάδοσης: ECO, COMFORT, SPORT, SPORT+ και INDIVIDUAL. Προαιρετικά μπορεί να επιλεγεί το σύστημα DYNAMIC BODY CONTROL, που ρυθμίζει τη σκληρότητα των αμορτισέρ.

Η Mercedes δίνει οκτώ επιλογές κινητήρων (4 βενζίνης και 4 πετρελαίου), από τις οποίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά τρεις: η GLC 250 4MATIC με το 2λιτρο βενζίνης των 211 ίππων (τιμή 61.160 ευρώ), η GLC 220d 4MATIC με τον 2.2 diesel απόδοσης 170 PS (59.710 €) και η GLC 250d 4MATIC, με τον ίδιο πετρελαιοκινητήρα αλλά με 204 ίππους (60.130 €). Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, 9G-TRONIC.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης