Μουσικός Φεβρουάριος στον Ταύρο

Μουσικός Φεβρουάριος στον Ταύρο

Το Fuzz φιλοξενεί αυτόν τον μήνα τρία events για το ψαγμένο κοινό της πόλης

Μουσικός Φεβρουάριος στον Ταύρο
Τρία events με ιδιαίτερη έμφαση στο post/alternative rock πρόκειται να φιλοξενήσει αυτόν τον μήνα το Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος). Η αρχή γίνεται πάντως με μία swing βραδιά από τους Athens Lindy Hop, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν οι Maybeshewill που θα κάνουν έναν σταθμό στην Αθήνα στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας τους. Τον μήνα θα κλείσουν οι Electric Litany, οι οποίοι θα έχουν στις αποσκευές τους φρέσκα τραγούδια, καθώς και το ολοκαινούργιο EP τους.

Οι Athens Lindy Hop, μία απ' τις πρώτες ομάδες swing χορού στην Ελλάδα, τα μέλη της οποίας έφεραν για πρώτη φορά τον αυθεντικό swing χορό στην Αθήνα το 2008, διοργανώνουν στις 6 Φεβρουαρίου ένα ακόμα μεγάλο πάρτι που με πολύ κέφι, καλή μουσική και ασφαλώς ξέφρενο χορό. Στο event θα παρακολουθήσεις perfomance από τους χορευτές Nicolas Deniau και την Mikaela Hellsten και θα ακούσεις μουσική από τους Muchatrela Band, ενώ τα Dj sets θα σε κρατήσουν στην πίστα όλο το βράδυ.

Κλείσιμο


Οι Maybeshewill, η βρετανική instrumental μπάντα που αναζωογόνησε το ιδίωμα του post rock, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο Fuzz Live Music Club! Η στάση αυτή είναι στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος και είναι η πρώτη της χρονιάς για τους Maybeshewill. Τα μέλη τους δήλωσαν σχετικά με την απόφαση να σταματήσουν τη συνεργασία τους: «Υπάρχουν πολλοί προσωπικοί λόγοι που αυτό πρέπει να συμβεί για κάποιους από εμάς. Άλλοι σίγουρα προτιμούσαμε να συνεχίσουμε, αλλά η φύση μίας μπάντας σημαίνει πως πρέπει να βρίσκεις μία λύση που να ταιριάζει στις επιθυμίες όλων κι αυτό ακριβώς κάνουμε τώρα». Οι Maybeshewill δημιουργήθηκαν το 2005 και από το ξεκίνημά τους, το 2005, παρέμειναν όσο το δυνατόν περισσότερο πιστοί στις απόψεις τους σχετικά με τη μουσική βιομηχανία και τον τρόπο που θέλησαν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, κάνοντας σχεδόν τα πάντα μόνοι τους.



Οι Electric Litany δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2007 και πέρασαν τρία χρόνια γράφοντας μουσική για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Το “How to be a child and win the war” κυκλοφόρησε το 2010 και απέσπασε θετικές κριτικές, αλλά και ιδιαίτερη απήχηση ανάμεσα στο ελληνικό κοινό. Το δεύτερο άλμπουμ τους, “Enduring days you will overcome” περιλαμβάνει μια συνεργασία με τον σπουδαίο παραγωγό Alan Parsons και κυκλοφόρησε το 2014. Τώρα, η μπάντα ανανεώνει μέσα σε αυτόν τον μήνα το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό. Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Λονδίνο και άλλες ευρωπαικές πόλεις, καθώς και με νέα τραγούδια, τα οποία θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους, οι Electric Litany επισκέπτονται την Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Στη συναυλία θα είναι διαθέσιμο και το καινούργιο τους EP, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης