H Καλλιθέα μεταφέρεται στον... Κεραμεικό

H Καλλιθέα μεταφέρεται στον... Κεραμεικό

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει τον καινούργιο του δίσκο «Καλλιθέα» από τις 6 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός

H Καλλιθέα μεταφέρεται στον... Κεραμεικό
Ο Φοίβος Δεληβοριάς
επέστρεψε στο πατρικό του στην Καλλιθέα για να ζήσει εκεί με τις μνήμες του, τα φαντάσματα της παιδικής του ηλικίας και τους ήχους της εφηβείας του. Όλα αυτά ηχογραφήθηκαν με τον μοναδικό τρόπο του
Χρήστου Λαϊνά και πια η «Καλλιθέα» έχει άλλη θέση στη ζωή μας, αλλά και τη δισκοθήκη μας και φυσικά ανυπομονούμε να την ακούσουμε ζωντανά.

Κλείσιμο
Μια ακόμα μετακόμιση όμως θα μας αλλάξει τις συνήθειες για φέτος. Γιατί ενώ έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να απολαμβάνουμε τον Φοίβο στο αγαπημένο Passport στον Πειραιά, αυτή τη φορά το ραντεβού θα δοθεί στον Κεραμεικό. Επιστροφή στα παλιά στέκια ο τραγουδοποιός, νέα στέγη για τα αδέρφια Χουρδάκη -ιδιοκτήτες του Passport- και τη μουσική παρέα τους.



Οι δύο αυτοί κόσμοι, που τελικά δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους θα συναντηθούν για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου, Κεραμεικού και Μαραθώνος γωνία. Για λίγα Σάββατα ο Δεληβοριάς θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα με βασικό πρωταγωνιστή τον καινούργιο του δίσκο. Ωστόσο, δεν θα λείπουν και τα αγαπημένα μας κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του δημοφιλούς τραγουδοποιού. Όπως πάντα η μουσική παράσταση που ετοιμάζει θα έχει συγκεκριμένο concept και σκηνικό που θα εκπλήξει τους θαμώνες του μαγαζιού, αλλά ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή ακόμα για τις λεπτομέρειες. Στόχος της παρέας είναι η δημιουργία ενός προαστίου με χαρακτηριστικά γειτονιάς, κατάλληλο για πολλαπλές επισκέψεις και για απροσδόκητες γνωριμίες! Όσοι έχουμε παρακολουθήσει την «Αρμένικη Βίζιτα», τον «Μπάσταρδο γιο», αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις του Φοίβου, είμαστε σίγουροι ότι αξίζει να τον εμπιστευτούμε. Ραντεβού στον Κεραμεικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης