Τα μεγάλα φαβορί των Όσκαρ

Τα μεγάλα φαβορί των Όσκαρ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπρι Λάρσον έκαναν το δύο στα δύο και πάνε με… φόρα για το χρυσό αγαλματίδιο

Τα μεγάλα φαβορί των Όσκαρ
Έχοντας ήδη στις βαλίτσες τους από μία Χρυσή Σφαίρα και από ένα αγαλματίδιο “The Actor” από τα βραβεία SAG, οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπρι Λάρσον ήδη άρχισαν να κάνουν πρόβα τον ευχαριστήριο λόγο τους για τα Όσκαρ. Ο Ντι Κάπριο, με την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία “The Revenant”, και η Λάρσον, για την ταινία “Room”, προβάλλουν πλέον ως τα ακλόνητα φαβορί για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού και Α’ Γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.



Και μπορεί ο Λεονάρντο να έχει μια σχετική εμπειρία, καθώς πρόκειται για την πέμπτη υποψηφιότητά του, δεν ισχύει όμως το ίδιο για την ταχέως ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Μπρι Λάρσον. Η μόλις 26 ετών ηθοποιός και τραγουδίστρια, κάνει την πρώτη της εμφάνιση της στα μεγάλα βραβεία ως υποψήφια. Το πραγματικό όνομα της μάλιστα είναι Μπρίαν Σίντονι Ντεσολνιέ, αλλά όπως δήλωσε και η ίδια, αναγκάστηκε να το αλλάξει καθώς ήταν πολύ δύσκολο να το προφέρει κανείς.

Όπως συνηθίζουμε βέβαια να λέμε, «κοντός ψαλμός αλληλούια». Ο Φεβρουάριος, ο μήνας τον Όσκαρ, έχει ήδη μπει και όλοι περιμένουμε να δούμε, πρώτον αν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις για τη νεαρή ηθοποιό και δεύτερον αν στην τελετή θα συνεχίσει να αφαιρεί κομμάτια από το φόρεμα της, όπως έκανε και στα SAG. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι αν τελικά η Μπρι Λάρσον καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, ενώ ο Λεονάρντο φύγει για ακόμα μία φορά άπρακτος, τότε η… αποκαλυπτική εμφάνιση θα είναι μάλλον του Ντι Κάπριο που θα… βγει από τα ρούχα του!
Κλείσιμο



Η συνέχεια θα δοθεί επί της οθόνης των καναλιών Novacinema, στις 28 Φεβρουαρίου, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση των βραβείων. Επίσης, μέσα από τις συχνότητες των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα δούμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή και το “The Revenant” και το “Room”, προκειμένου να έχουμε ιδία άποψη για το αν οι δύο ηθοποιοί άξιζαν να πάρουν τελικά το χρυσό αγαλματίδιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης