Η σύζυγος του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και παραγωγός των ταινιών «Καβάφης», «Ελ Γκρέκο», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «Σπύρος Λούης» , Ελένη Σμαραγδή, έπεσε θύμα τροχαίου την Παρασκευή 25 Oκτωβρίου. Καθώς διέσχιζε διάβαση πεζών στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι, έπεσε πάνω της ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένας ανήλικος. Τραυματίστηκε στο κεφάλι, στα χέρια, ενώ έσπασε και κάποια πλευρά. Σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Η Ελένη Σμαραγδή, η οποία πριν από λίγο καιρό ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» από τις γυναίκες της Κρήτης θα υποβληθεί σε διάφορες επεμβάσεις.
Οι κλάδοι της εστίασης και του τουρισμού μπαίνουν στη νέα φάση, αυξάνοντας σημαντικά το συνολικό αριθμό των επιχειρήσεων που υποχρεούνται να την εφαρμόζουν.