Στο «κόκκινο» οι δείκτες της Wall Street

Στο «κόκκινο» οι δείκτες της Wall Street

Βουτιά-σοκ σημείωσαν οι παραγγελίες διαρκών αγαθών, μετά και από τα άσχημα στοιχεία για τις πωλήσεις κατοικιών – Τι κοιτάζουν τώρα οι αναλυτές για να “μαντέψουν” την κίνηση του Bernanke τον Σεπτέμβριο

Τρελό πανηγύρι στο Γιοχάνεσμπουργκ
Στο «κόκκινο» οι δείκτες της Wall Street
Στο κόκκινο γύρισαν οι δείκτες της Wall Street, μία ώρα πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης, με τον Dow να υποχωρεί ξανά κάτω από το ψυχολογικό όριο των 15.000 μονάδων, μετά τις δηλώσεις Κέρι για την κατάσταση στη Συρία κι ενώ οι επενδυτές προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα πολύ άσχημα στοιχεία για τις διαρκείς παραγγελίες και να ζυγίσουν τις επιπτώσεις που αυτά θα έχουν τόσο στην αμερικανική ανάκαμψη όσο και στις αποφάσεις της Fed.

H συριακή κυβέρνηση χωρίς καμία αμφιβολία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών όπλων, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα αποφασίσει σύντομα ποια θα είναι η αντίδραση των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Η απόφαση της συριακής κυβέρνησης να επιτρέψει τους ελέγχους από τους επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών ήρθε πολύ αργά, δήλωσε ο Κέρι και υπογράμμισε ότι το καθεστώς φαίνεται να έχει καταστρέψει πολύτιμα στοιχεία.

Νωρίτερα, οι παραγγελίες για αγαθά που διαρκούν περισσότερα από τρία χρόνια (ψυγεία, αυτοκίνητα κτλ), μειώθηκαν τον Ιούλιο κατά 7,3%, στη μεγαλύτερη πτώση από τον Αύγουστο του 2012 και έπειτα από αύξηση 3,9% τον Ιούνιο. Οι αναλυτές περίμεναν μείωση 4%, με την αρνητική έκπληξη να προέρχεται από τις μειωμένες παραγγελίες για αεροσκάφη και υπολογιστές.

“Πρόκειται για ένα ακόμα στοιχείο που προϊδεάζει για αργή ανάκαμψη”, δηλώνει στο Bloomberg ο Eric Teal, επικεφαλής επενδύσεων της First Citizens BancShares Inc, που διαχειρίζεται 5 δισ. δολάρια. “Με δεδομένο ότι η στάση της Fed εξαρτάται από τα μακροοικονομικά στοιχεία, πιστεύω ότι τα επιχειρήματα υπέρ της σύσφιξης της νομισματικής πολιτικής μειώνονται”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης