Ελάφι εγκλωβίστηκε στην αυλή σπιτιού στο Μενίδι

Ελάφι εγκλωβίστηκε στην αυλή σπιτιού στο Μενίδι

Το σπίτι είναι σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου ενώ εάν άνοιγε την πόρτα της αυλής και κάποια στιγμή το ελάφι να μπορέσει να φύγει, θα εγκυμονούσε κινδύνους τόσο για το ζώο, όσο και για τυχόν διαβάτες ή αυτοκίνητα που θα «βρίσκονταν στον δρόμο του», καθώς το ζώο είναι τρομαγμένο

elafi
Ένα ελάφι εγκλωβίστηκε για πολλές ώρες σε αυλή σπιτιού στο Μενίδι. Το ελάφι είχε κατέβει από την χιονισμένη Πάρνηθα στο Μενίδι και στη συνέχεια πήδηξε τα κάγκελα του σπιτιού.  Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στον ΑΝΤ1  είπε ότι άκουσε θόρυβο στην αυλή γύρω στις 02:30 τη νύχτα και όταν σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει αντίκρισε το ελάφι, το οποίο ήταν εγκλωβισμένο στον χώρο.

Ακολούθως κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ και προσπάθησε να επικοινωνήσει  το Δασαρχείο, ώστε το ελάφι να απομακρυνθεί με ασφάλεια από την αυλή του σπιτιού. Ωστόσο όπως είπε κανείς εκτός από την Άμεση Δράση, απαντούσε στα τηλεφωνήματα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgmhzmj2kkdd-st)

Το σπίτι είναι σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου ενώ εάν άνοιγε την πόρτα της αυλής και κάποια στιγμή το ελάφι να μπορέσει να φύγει, θα εγκυμονούσε κινδύνους τόσο για το ζώο, όσο και για τυχόν διαβάτες ή αυτοκίνητα που θα «βρίσκονταν στον δρόμο του», καθώς το ζώο είναι τρομαγμένο. Γι αυτό και κάλεσε τις Αρχές, ώστε το ζώο να απελευθερωθεί με ασφάλεια για όλους, στο φυσικό περιβάλλον του.

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως λέει, του έριξε τροφή, αν και το ελάφι είχε «φροντίσει» να φάει ορισμένα απο τα φυτά που βρίσκονταν στην αυλή. Το ζώο παρέμεινε για πολλές ώρες στην αυλή. Αυτό συνέβη καθώς  πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να το δει, με αποτέλεσμα αυτό να αγχωθεί.Έτσι λοιπόν  ειδικοί ζήτησαν από όλους να απομακρυνθούν από το οπτικό πεδίο του, ώστε να ηρεμήσει, μέχρι να οργανωθεί η επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση του.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων στη Βρετανία, σχεδόν 120.000 σε ένα 24ωρο

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, απολογείται τη Δευτέρα

«Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό του ορφανοτροφείου έβλεπε», αποκαλύπτει η Δόμνα Μιχαηλίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης