Θεσσαλονίκη: Φιλία με τον 50χρονο γυμναστή είχε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Θεσσαλονίκη: Φιλία με τον 50χρονο γυμναστή είχε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής κάλεσε τον δικηγόρο στο τηλέφωνο και του ανέφερε περιστικά συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, ζητώντας τη νομική συμβουλή του

gymnastis-thessaloniki-6
Φιλία του με τον 50χρονο γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη, διατηρούσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο», δήλωσε ο δικηγόρος, μιλώντας για τη συγκεκριμένη σχέση στο Mega.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfot1vg0eu9)


Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφρε κάποια περιστικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και καθοδήγησή του. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού γι' αυτή την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, ενώ σημείωσε πως από την ανάρτηση του γυμναστή προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα» ανέφερε σχετικά.


Ειδήσεις σήμερα

Ανοιχτή επιστολή Πελέ στον Πούτιν: Σταματήστε τον πόλεμο, προκαλεί μόνο πόνο, φόβο και μίσος

Στο φως το e-mail που έστειλε ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει - «Καίει» τη γυναίκα-«αράχνη» και για το πάρτι που πήγε η Γεωργία Μπίκα

Πρωτοδικείο: Aπαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά που δεν πληρώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης