Δύο οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες, μία σύλληψη

Δύο οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες, μία σύλληψη

Η σύγκρουση οχημάτων αλβανικής καταγωγής ανδρών που κατέληξε σε πυροβολισμούς στους Αγίους Αναργύρους - Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια όταν ένοπλος πυροβόλησε οδηγό - Ο οδηγός έφυγε τελικά από τη ζωή  - Στο 401 οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν - Στο νοσοκομείο έσπευσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

shotings-0002
Ασύλληπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα, με έναν άνδρα να βγάζει ξαφνικά όπλο και να πυροβολεί έναν άλλον τον οποίο και τελικά σκότωσε. Στη συνέχεια, ο δράστης της επίθεσης βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπαθώντας να διαφύγει έκλεψε ένα όχημα μάρκας Yaris και κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

Φτάνοντας εκεί, κατευθύνθηκε πεζός σε ένα βενζινάδικο και έπεσε πάνω σε αστυνομικούς τους οποίους πυροβόλησε. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο άνδρας έπεσε νεκρός. 


Πυροβολισμοί



Το ρολόι έδειχνε 21:30 όταν ξεκίνησε το θρίλερ με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια. Συγκεκριμένα μια σύγκρουση ανάμεσα σε δύο οχήματα, στα οποία επέβαιναν - πιθανότατα -  αλβανικής καταγωγής άνδρες, όξυνε δραματικά το κλίμα.

Λόγω του ατυχήματος, ο συνοδηγός του οχήματος μάρκας Mercedes άρπαξε το πιστόλι και πυροβόλησε τους άλλους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου με το οποίο σημειώθηκε η πρόσκρουση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οδηγός και συνοδηγός.  

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», με τον οδηγό τελικά να υποκύπτει στα σοβαρά τραύματά του. 


Πυροβολισμοί 2



Κλείσιμο
Μετά το μοιραίο περιστατικό στην οδό Κουρτίδου, συνελήφθη η οδηγός της Mercedes και ο συνοδηγός, που πυροβόλησε, βγήκε από το αυτοκίνητο και έκλεψε ένα ΙΧ μάρκας Yaris, με το οποίο κατευθύνθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί, κινήθηκε πεζός σε βενζινάδικο και τελικά τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. 

Όταν τον είδαν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, που βρίσκονταν στο σημείο αφότου ενημερώθηκαν για το συμβάν, ο δράστης άρχισε να τους πυροβολεί, τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς, τον έναν στο πόδι και τον άλλον στον θώρακα. 


Πυροβολισμοί 3


Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τελικά ο αλβανικής καταγωγής άνδρας έπεσε νεκρός. 

shootings-03
shootings-02
shootings-00




shootings-06
shootings-04
shootings-05


Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος στην ανάρτησή του μετά τη λήξη των συμβάντων συνεχάρη τους αστυνομικούς για την αυτοθυσία τους, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί έφυγε από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη, και μετέβη στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες αστυνομικούς. 

Ειδήσεις σήμερα

Ναυάγιο στο Χονγκ Κονγκ: Φόβοι για 27 νεκρούς - Τιτάνιο το έργο των διασωστών μετά τη βύθιση του πλοίου

Θέμης Αδαμαντίδης: Και η πρώην σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον μηνύει- «Έφαγα πολύ ξύλο»

Έντονος καβγάς ανάμεσα σε δύο γυναίκες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για τα μάτια μιας... Ολλανδέζας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης