Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή που το θύμα της επίθεσης μπαίνει με χαρακωμένο πρόσωπο στο φαρμακείο

Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή που το θύμα της επίθεσης μπαίνει με χαρακωμένο πρόσωπο στο φαρμακείο

Αλγερινός μαχαίρωσε δύο ομοεθνείς του - ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες

algerinos344
Αποτροπιασμό και ανατριχλία προκαλούν οι εικόνες από τον τραυματία Αλγερινό ο οποίος το μεσημέρι έπεσε θύμα ομοεθνή του που τον μαχαίρωσε στο πρόσωπο μέσα στο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr, το θύμα είναι χαρακωμένο σε όλο του το πρόσωπο και το λαιμό ενώ ο αδίστακτος δράστης φέρεται να έχει κόψει με μια χαντζάρα το αυτί του δεύτερου συγκατοίκου του.

Επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα: Η στιγμή που το θύμα μπαίνει με χαρακωμένο πρόσωπο στο φαρμακείο


Στα πλάνα διακρίνεται ο νεαρός την ώρα που μπαίνει αιμόφυρτος σε ένα φαρμακείο, ελάχιστα μέτρα από το διαμέρισμα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό, και ζητά βοήθεια από τη φαρμακοποιό.

Η φαρμακοποιός τον προτρέπει να καθήσει αλλά αυτός βγαίνει ξανά έξω λέγοντάς της πως δεν έχει χαρτιά και δεν θέλει να έρθει η Αστυνομία.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η γυναίκα καλεί το ΕΚΑΒ και του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα μετά, μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης 

Ένα νέο, αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με δράστη έναν Αλγερινό ο οποίος μαχαίρωσε και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του μέσα σε διαμέρισμα.

Οι δύο Αλγερινοί έτρεξαν για να ξεφύγουν από τη μανία του δράστη με τον έναν να εντοπίζεται αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, και το δεύτερο να αναζητά καταφύγιο σε ένα φαρμακείο της περιοχής.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και νοσηλεύονται τραυματισμένοι.
asanser_algerinoi1
asanser_algerinoi
 

Στο protothema.gr μίλησε η φαρμακοποιός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον έναν τραυματία και περιγράφει πως το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

«Μπήκε μέσα αιμόφυρτος. Ήταν πολυτραυματίας, είχε τις αισθήσεις του αλλά είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές παντού. Ευτυχώς, τον είχαν πάρει ξόφαλτσα. Του έδωσα τις πρώτες βοήθειες και κάλεσα ασθενοφόρο το οποίο ήρθε άμεσα. Οι διασώστες και μια κοπέλα του έδεσαν τα τραύματα και τον πήραν γρήγορα για το νοσοκομείο», λέει η γυναίκα που είδε ξαφνικά το θύμα να μπαίνει αιμόφυρτο στο φαρμακείο της.

Ο αδίστακτος δράστης έκοψε το αυτί του ενός νεαρού ο οποίος έτρεξε αιμόφυρτος μέχρι το δρόμο και αναζήτησε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρείς Αλγερινοί συγκατοικούν σε διαμέρισμα επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και όπως λένε οι γείτονες συχνά συμπλέκονται μεταξύ τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης