Εύα Καϊλή: Νέες φωτογραφίες με την βαλίτσα του πατέρα της και τα κουτιά της ίδιας με τα ευρώ

Εύα Καϊλή: Νέες φωτογραφίες με την βαλίτσα του πατέρα της και τα κουτιά της ίδιας με τα ευρώ

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησαν οι βελγικές Αρχές λίγες ώρες πριν την απόφαση για την προφυλάκιση ή μη της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή

kaili_valitsa_arthro
Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη βελγκή αστυνομία νέα φωτογραφία με τη βαλίτσα που περιείχε τα 600.000 ευρώ που είχε μαζί του ο πατέρας της Εύας Καϊλή όταν συνελήφθη έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες στην επιχείρηση της Παρασκευής.





Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία από τις έρευνες των βελγικών Αρχών που δίνεται στη δημοσιότητα, με την πρώτη να παρουσιάζεται το απόγευμα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βελγική Le soir συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντζέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντζέρι στις Βρυξέλλες, οι ερευνητές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας είχαν ανακαλύψει περίπου 600.000 ευρώ. Προσθέτοντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Καϊλή και στο σπίτι της τελευταίας και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα αποκάλυψε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Κλείσιμο
money_kaili



Υπενθυμίζεται,  επίσης, ότι ο πατέρας της Εύας Καϊλή είχε συλληφθεί από τους ερευνητές στο ξενοδοχείο Sofitel των Βρυξελλών, έχοντας στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά. Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στους ανακριτές και τον ανακριτή να ερευνήσουν το σπίτι της κυρίας Καϊλή χωρίς να ζητήσουν άρση της βουλευτικής ασυλίας. Στην κατοικία αυτή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία πιστεύεται ότι της είχαν δοθεί από αξιωματούχους του Κατάρ, μαζί με άλλες τσάντες με χαρτονομίσματα.

Σε βάρος των Παντσέρι, Καϊλή και Τζιόρτζι απαγγέλθηκαν κατηγορίες και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μισέλ Κλεζ, ανακοίνωσε την Κυριακή το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα. Και οι τρεις τους, καθώς και ένας τέταρτος άνδρας που είναι φυλακισμένος για την υπόθεση αυτή, θα βρεθούν ενώπιον δικαστών οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα κρατηθούν μέχρι τη δίκη ή θα αφεθούν ελέυθεροι. Σήμερα το προδικαστικό συμβούλιο του Βελγίου αναμένεται να κρίνει αν η πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα περάσει το διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της (δηλαδή 1-1.5 χρόνο) στις βιώσιμες φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Το γεγονός ότι χθες η κ. Καϊλή μεταφέρθηκε στις υπερσύγχρονες φυλακές Χάρεν από τις φυλακές Σεν Ζιλ, όπου τελούσε υπό κράτηση εκλαμβάνεται από μερίδα αναλυτών ως κακός οιωνός ενόψει της σημερινής δικαστικής διαδικασίας, τη στιγμή που η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου παρουσίασε χθες τα ευρήματα από τις έρευνες στις κατοικίες και στα γραφεία του πρώην Ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντζέρι, της Εύας Καϊλή και του πατέρα της, Αλέξανδρου, ευρήματα που υπερβαίνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αφήνοντας άφωνη την κοινή γνώμη.

Δείτε βίντεο: Φωτογραφίες με τη βαλίτσα και τα κουτιά με τα χρήματα της Καϊλή και του πατέρα της - Πρόσφατα τυπωμένα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της
Φωτογραφίες με τη βαλίτσα με τα χρήματα της Καϊλή και του πατέρα της - Πρόσφατα τυπωμένα


Ειδήσεις σήμερα:

To μετέωρο βήμα του Ράμα για τη συμφωνία της Ελληνοαλβανικής ΑΟΖ

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, το πάθος για την μουσική και τα λάθη του Γιάννη Διακογιάννη

«Μου ξέφυγε», ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ντόγκο Αρτζεντίνο που κατασπάραξε το σκυλάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης