Τις θεωρίες περί αεροψεκασμών από κάποια άγνωστη αρχή στα πλαίσια κάποιου πειράματος τροφοδότησαν από το πρωί το Διαδίκτυο οι σχηματισμοί των νεφών στον ελληνικό ουρανό.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις θεωρίες συνωμοσίας ήρθε να προστεθεί και η πραγματική επιστημονική είδηση για την ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη Γη την Τρίτη.
Ο συνδυασμός από τα εναέρια ίχνη με τους επιστήμονες που κλήθηκαν να εξηγήσουν τι θα συμβεί από το επιστημονικά αποδεδειγμένο φαινόμενο προκάλεσε την «έκρηξη» των απανταχού συνωμοσιολόγων.
Τηλεφωνήματα δέχθηκε και το protothema.gr με αναγνώστες να καταγγέλλουν τους αεροψεκασμούς και να ζητούν την αποκάλυψη της «αλήθειας».
Κλείσιμο
Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να βγουν στο δρόμο με φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τα σύννεφα για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα