Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών από την Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι ευρωβουλευτές, επικεφαλής των οποίων θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς Malcom Harbour, θα συναντηθούν με μέλη της κυβέρνησης και με φορείς της αγοράς.
Μεταξύ άλλων, αύριο θα δουν από κοντά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα, ο οποίος θα τους ενημερώσει για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας το α’ εξάμηνο του 2014.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.