Πραγματικός εφιάλτης έχει γίνει για τις ηλικιωμένες γυναίκες που περπατούν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας ένας άνδρας άγνωστης εθνικότητας που τους επιτίθεται ακόμη και μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες με στόχο τα χρυσαφικά που φορούν!
Οι επιθέσεις γίνονται μέρα- μεσημέρι σε πολυσύχναστα σημεία, αλλά μέχρι στιγμής ο δράστης καταφέρνει να διαφύγει τρέχοντας με τη λεία του στα χέρια, που δεν είναι άλλη από τα χρυσά κοσμήματα που φορούν οι ανυποψίαστες περαστικές. Μέσα σε λίγη ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας καταγράφηκαν δυο περιστατικά και η περιγραφή του άγνωστου κακοποιού συμπίπτει.
Στην πρώτη περίπτωση, χτύπησε στην πλατεία Ομονοίας όπου θύμα του ήταν μια 67χρονη την αιφνιδίασε και άρπαξε με δύναμη τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. Λίγο αργότερα, ο ίδιος άνδρας χτύπησε κοντά στην Αγία Σοφία όπου άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό μια 73χρονη και έγινε καπνός. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του κακοποιού.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.