Περιδιάβαιναν στα χωριά του Κιλκίς, εντόπιζαν ανυποψίαστους πολίτες –κυρίως ηλικιωμένους- και τους αποσπούσαν την προσοχή για να βρουν ευκαιρία να αρπάξουν τις οικονομίες τους. Στην τελευταία τους «δουλειά» συνελήφθησαν και ερευνάται πόσοι ακόμη έπεσαν θύματά τους.
Ο λόγος για έναν 48χρονο άνδρα και μια 63χρονη γυναίκα, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μόλις διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο από την κοινότητα Μελάνθιο όπου είχαν αρπάξει 40 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης από έναν 68χρονο.
Μέσα στο αυτοκίνητο, που ο 48χρονος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης κλοπής, βρέθηκαν κρυμμένα επιμελώς 195 ευρώ η προέλευση των οποίων ερευνάται, ενώ άλλα 35 ευρώ που είχε πάνω της η 63χρονη αποδόθηκαν στο θύμα της κλοπής. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακαλύψουν πού είχαν «χτυπήσει» προηγουμένως.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
H Vistabet επέστρεψε δυναμικά με νέα καμπάνια που τα «σπάει» και το σύνθημα «Vistabet και καλή διασκέδαση» σε βάζει πρώτο… τραπέζι στο πορτοκαλί Live Casino.