Ρόδος: Κατηγορείται ότι βίασε τη μπέιμπι σίτερ των παιδιών του
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου κάθισε χθες ένας 39χρονος Γεωργιανός προκειμένου να λογοδοτήσει για τον βιασμό μιας νεαρής, η οποία εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ των δύο ανήλικων παιδιών του.
Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2008 στην Κω. Η 20χρονη, τότε, μπέιμπι σίτερ κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 39χρονος, αφού της έκανε κομπλιμέντα και της εξέφρασε για αρκετή ώρα τον θαυμασμό του για το σώμα της, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς τη θέληση της.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Έπειτα από την απολογία του, στην οποία αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης συναναστροφής με την καταγγέλλουσα.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.