Όσο κοφτερό ήταν το περιεχόμενου του σακιδίου που είχε στην πλάτη του ένας αλλοδαπός, άλλο τόσο «κοφτερό» ήταν το… μάτι των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον εντόπισαν να περπατάει σε ένα δρόμο στην Κομοτηνή και υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε!
Ο 47χρονος Βούλγαρος ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι αστυνομικοί δεν σταματούσαν να βγάζουν… μαχαίρια μέσα από σακίδιό του! Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατασχέθηκαν συνολικά 25 μαχαίρια διαφόρων τύπων και μήκους από 25 ως 35 εκατοστών, μαζί με 14 υφασμάτινες θήκες μαχαιριών!
Ο αλλοδαπός, που είχε μεταφέρει λαθραία τα μαχαίρια από την πατρίδα του για να τα πουλήσει στην Ελλάδα, συνελήφθη και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, από το οποίο παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΡοδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.