Το Κτηματολόγιο μετέτρεψε τον Ελαιώνα σε... δάσος!

Το Κτηματολόγιο μετέτρεψε τον Ελαιώνα σε... δάσος!

Η ίδια περιοχή που στις χάρτες της Google εμφανίζεται με κτίρια, στους χάρτες του Κτηματολογίου εμφανίζεται ως ένα μεγάλο πάρκο

Το Κτηματολόγιο μετέτρεψε τον Ελαιώνα σε... δάσος!
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας. Ικανό να ανταγωνιστεί ακόμη και το πάρκο του Ελληνικού. 

Όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά για πραγματικότητα, όπως άλλωστε μας πληροφορεί και ο χάρτης της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (ktimatologio.gr). 

Κλείσιμο
Σερφάροντας κανείς στην ιστοσελίδα του και κάνοντας κλικ στην υπηρεσία θέασης, όπου φαίνονται οι περιοχές, μπορεί να διαπιστώσει πως η περιοχή Ελαιώνας- Βοτανικός, εκεί όπου είναι εγκατεστημένες επιχειρήσεις, υπάρχει δάσος!


Η φωτογραφία του Κτηματολογίου

Όμως στο google maps φαίνεται κανονικά η περιοχή, ακόμη και η μονάδα του Ναυτικού. Σε αντίθεση με το χάρτη του κτηματολογίου, όπου η ίδια περιοχή με τις επιχειρήσεις Σαρακάκης, Alpha bank, Καυκάς, Πέτρος Πετρόπουλος, Auteco KTEO, ένα μέρος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κ.α. έχει μετατραπεί σε δάσος. 


Η φωτογραφία του Google maps

Και το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Πρόκειται για ένα απλό λάθος στο σχεδιασμό του χάρτη ή για λόγους ασφαλείας έχουν μετατρέψει την περιοχή σε δάσος; Και αν πρόκειται για λόγους ασφαλείας γιατί το ίδιο δεν ισχύει και για την υπηρεσία maps στο Google; Τέλος θα μπορούσε κάποιος καχύποπτος να σκεφτεί πως με αυτό τον τρόπο στο κτηματολόγιο θα μπορούσαν να κρύψουν ακίνητα με πισίνες ή και αυθαίρετα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης