Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στις Σέρρες
Από σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ένας 70χρονος οδηγός
Ένα νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Σερρών - Προμαχώνα.
Από τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ότι 70χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού οχήματος εισήλθε στην Εθνική Οδό, από κάθετο αγροτικό δρόμο, περίπου στο 20ό χλμ επί της εθνικής οδού, έξω από το Σιδηρόκαστρο και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά σε διερχόμενο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 70χρονος οδηγός, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ αυτοκίνητο.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Η bwin φρόντισε για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή», καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ορθή λειτουργία της.