Κοζάνη: Απατεώνες πούλησαν ξένο φορτηγό και μετά… το έκλεψαν!

Κοζάνη: Απατεώνες πούλησαν ξένο φορτηγό και μετά… το έκλεψαν!

Ο ανυποψίαστος αλλοδαπός πλήρωσε 16.000 ευρώ

Κοζάνη: Απατεώνες πούλησαν ξένο φορτηγό και μετά… το έκλεψαν!
Παρουσίασαν σε έναν 46χρονο Σύρο στην περιοχή της Κοζάνης ένα Δ.Χ. φορτηγό που είχαν νοικιάσει από εταιρεία, τον έπεισαν ότι ήταν δικό τους και μετά του το… έκλεψαν, δυο απατεώνες από τους οποίους ο ένας συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας!

Ο ανυποψίαστος αλλοδαπός πλήρωσε 16.000 ευρώ στους δυο Έλληνες, έναν 46χρονο που του παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης δείχνοντάς του πλαστή άδεια προσωρινής κυκλοφορίας και έναν 45χρονο συνεργό του. Μάλιστα, ο δήθεν πωλητής συμφώνησε να οδηγήσει ο ίδιος το όχημα σε περιοχή της Αττικής, μια και ο Σύρος οδηγούσε το δικό του Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Στη διαδρομή, όμως, ο 46χρονος Έλληνας σταμάτησε το φορτηγό και έβαλε όπισθεν τρακάροντας το αυτοκίνητο του εμβρόντητου αλλοδαπού προκαλώντας του υλικές ζημιές στην προσπάθειά του να του ξεφύγει! Το θύμα ακινητοποιήθηκε, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς κοντά στα Φάρσαλα. 

Πάνω του κατασχέθηκαν 5.000 ευρώ από το ποσό της αγοράς, ενώ τα υπόλοιπα είχε πάρει ο 45χρονος συνεργός του που αναζητείται. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, υπεξαίρεση, πλαστογραφία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την οποία ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην εταιρεία ενοικίασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης