Μαμαλικόπουλος: Θα σας κάψω τη φυλακή

Μαμαλικόπουλος: Θα σας κάψω τη φυλακή

Το ηλεκτρικό ρεύμα στο κελί του Μαμαλικόπουλου είχε διακοπή κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν για εντοπισμό εξοπλισμού με τον οποίο οι κατάδικοι στη πτέρυγα 9 που βρισκόταν παρασκεύαζαν αλκοολούχα ποτά με φρούτα που έπαιρναν από τα μαγειρεία

Μαμαλικόπουλος: Θα σας κάψω τη φυλακή
Στην απομόνωση της πτέρυγας 4 των Κεντρικών Φυλακών στη Λευκωσία βρίσκεται ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, γνωστός ως «Μαμ» που καταδικάσθηκε 5 φορές σε ισόβια για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012.

Ο Μαμαλικόπουλος που υπήρξε μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Αθήνα και φέρεται να μετείχε στη «Σέχτα επαναστατών», απείλησε του δεσμοφύλακες ότι θα κάψει την φυλακή εάν δεν του έφερναν τα μεσάνυχτα ηλεκτρολόγο για να επιδιορθώσει την ηλεκτροδότηση στο κελί του η οποία είχε υποστεί βλάβη. Μόλις ενημερώθηκε η διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους διέταξε τους δεσμοφύλακες να τον μεταφέρουν αμέσως στην απομόνωση για 4 μέρες και διέταξε πειθαρχική έρευνα εναντίον του.

Κλείσιμο
Το ηλεκτρικό ρεύμα στο κελί του Μαμαλικόπουλου είχε διακοπή κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν για εντοπισμό εξοπλισμού με τον οποίο οι κατάδικοι στη πτέρυγα 9 που βρισκόταν παρασκεύαζαν αλκοολούχα ποτά με φρούτα που έπαιρναν από τα μαγειρεία.

Η έρευνα έγινε μετά από επεισόδιο κατά το οποίο τέσσερις κατάδικοι ομογενείς από τη Γεωργία ξυλοκόπησαν έναν Κύπριο συγκατάδικο τους, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για σεξουαλικά αδικήματα. Οι τέσσερις ομογενείς βρισκόντουσαν υπό την επήρεια μέθης και για αυτό έγινε η έρευνα για να εντοπιστούν τα ποτά και τα σύνεργα παρασκευής τους. Οι ομογενείς έκρυβαν τα σύνεργα στο κελί του Μαμαλικόπουλου, το οποίο σπανίως ερευνούσαν οι δεσμοφύλακες.

Ο Μαμαλικόπουλος αναμένει την εκδίκαση της έφεσης του. Στις φυλακές της Κύπρου είναι και ο συνεργός του στον πενταπλό φόνο Αναστάσιος Τσεχιλίδης ο οποίος μετά τη καταδίκη του είχε δώσει κατάθεση λέγοντας πως ο Μαμαλικόπουλος του είχε αποκαλύψει που υπάρχουν γιάφκες αντιεξουσιαστών με οπλισμό στην Ελλάδα. Ο Μαμαλικόπουλος θεωρείται ύποπτος και για τον φόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει αποδείξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης