Κοζάνη: Πορτοφολάς δρούσε μέσα σε Δημαρχείο!

Κοζάνη: Πορτοφολάς δρούσε μέσα σε Δημαρχείο!

Ο 31χρονος Έλληνας είχε πάει για προσωπική του υπόθεση και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έμεινε μόνος στο γραφείο, για να βάλει «χέρι» στο πορτοφόλι της 55χρονης

Κοζάνη:  Πορτοφολάς δρούσε μέσα σε Δημαρχείο!
Σηκώθηκε στο πόδι το προσωπικό που εργάζεται στο κτίριο του Δημαρχείο Σερβίων στην Κοζάνη, όταν μια υπάλληλος διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος «ποντικός» τριγύριζε στα γραφεία και είχε ξαφρίσει χρήματα μέσα από το πορτοφόλι της κατά τη διάρκεια της απουσίας της.

Η 55χρονη γυναίκα είχε λείψει για λίγο το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αφήνοντας στον χώρο εργασίας της το πορτοφόλι, μέσα στο οποίο είχε μικρό χρηματικό ποσό. Ώσπου να επιστρέψει, τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Τρία 24ωρα αργότερα, ο δράστης ταυτοποιήθηκε. 

Κλείσιμο
Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα που είχε πάει στο Δημαρχείο για προσωπική του υπόθεση και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έμεινε μόνος στο γραφείο, για να βάλει «χέρι» στο πορτοφόλι της 55χρονης. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης