Πρόκειται για το προϊόν «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», σε συσκευασία 500g, με ημερομηνία παραγωγής: 11.09.2015 και ανάλωση μέχρι: 11.09.2016
Σαλμονέλα ανίχνευσε ο ΕΦΕΤ σε κοτομπουκιές που πωλούνται στην ελληνική αγορά.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», σε συσκευασία 500g, με ημερομηνία παραγωγής: 11.09.2015 και ανάλωση μέχρι: 11.09.2016. Η εταιρεία παραγωγής είναι η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ».
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της παρτίδας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.