Ηλεία: Έκλεψαν λάδια και μπαταρίες από βενζινάδικο

Ηλεία: Έκλεψαν λάδια και μπαταρίες από βενζινάδικο

Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι τρεις «ποντικοί» που τρύπωσαν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Τραγανό Ηλείας, πρόδωσε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη που αναζητείται μαζί με μια γυναίκα ενώ ο συνεργός τους συνελήφθη

Ηλεία: Έκλεψαν λάδια και μπαταρίες από βενζινάδικο
Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι τρεις «ποντικοί» που τρύπωσαν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Τραγανό Ηλείας, πρόδωσε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη που αναζητείται μαζί με μια γυναίκα ενώ ο συνεργός τους συνελήφθη.

Ένας μάρτυρας έδωσε τον αριθμό της πινακίδας στους αστυνομικούς, που ανακάλυψαν τα στοιχεία του 39χρονου ιδιοκτήτη και τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Όμως, είχε εξαφανιστεί μαζί με την συνομήλικη σύντροφο και συνεργό του, αφήνοντας πίσω τους το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη της κλοπής. Στο εσωτερικό του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο τρίτος της παρέας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη στον Πύργο. Πρόκειται για έναν27χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. Οι τρεις δράστες είχαν βρει ξεκλείδωτη μια πόρτα του πρατηρίου και είχαν μπει ανενόχλητοι στο εσωτερικό, απ’ όπου άρπαξαν 70 λίτρα λάδι και δύο μπαταρίες αυτοκινήτου καθώς και διάφορα εργαλεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης